Syltet gresskar, veldig godt

De som kjenner meg vet at jeg er ikke spesielt begeistret for haloween. Har hatt besk en gang av noen frekke unger som ble sinte for at jeg ikke hadde godteri gi bort. Som om jeg fikk med meg at det var noe snt ute og gikk. Men aldri s galt og s videre, det er ikke vanskelig f tak i gresskar.

Ett gresskar, 800g sukker, 4 dl 7% edikk og en liten bit ferk ingefr. Det er alt som skal til.



Det er grisete, men det er enkelt skrape ut innmaten med en skje. jeg skar gresskaret i skiver og sm biter, som skal koke i ca 10 min i vann.



Sm sm biter. Samtidig satt jeg de glassene jeg hadde disponible over til koking. De skal koke i 5 min. Hadde gtt raskere om jeg hadde hatt micro, men har man ikke s har man ikke.

De sm gresskarbitene ble silt fra vannet og tilbake i kaserollen. Tmte p edikk, sukker og ingefr som jeg hadde renset og raspet.

Her er de tre frste glessne, solskinn p glass. Det smaker fantastisk godt p leverpostei, sylte, hvitost, som tilbehr i steden for syltet lk.

Resten av kvelden kan jeg fortsette med vinterteppet, n er det bare quilting igjen. Hva gjr jeg ikke for holde rykesuget borte. Men det kan da ikke fortsette snn?




Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits