En kenguru fra Sverige

Mens jeg har hatt utdrikningslag her, har min tilkomne vært i Sverige. Der kjøpte han blant annet en pakke med kengurubiff. Da var gode råd dyre.

Vi har jo ca 1,5 meter med kokebøker, men noen kenguru fant vi ikke. Så da ble det på godt tradisjonelt vis. Planen var grei, råstekte poteter, soppsaus, wok-grønsaker og kenguru.

Her er potetene skåret i båter, blandet med olje, estragon, salt og pepper. Stekes i ovnen 175 grader i ca 60 min. Slike poteter lager vi ofte, med forskjellig krydder alt ettersom hva vi skal ha ved siden av.

Kenguruen ble stekt som biff. Jeg liker biffen medium til rå, men kenguru må gjennonstekes. Litt skeptisk til medium stekt kenguru må jeg innrømme.

Værsågod, det er servert. Kenguru som vill biff.

Godt?  vel, det ble ikke noen løp og kjøpfaktor. Men kattene likte den halve jeg ikke spiste opp.

Kenguruen går alikevell inn i rekken av ting jeg har smakt. Det neste blir vel antilope, men da må ta en ny tur til Sverige, om det da ikke bare blir kjøpt struts for det er godt det.,

3 kommentarer

Gudny Karin Ekrene

15.04.2012 kl.20:24

åsso so fine grytkluta...

Unni

15.04.2012 kl.20:30

Ja - så veit me det :-)

lett å like

15.04.2012 kl.20:37

haha, hørtes jo spennende ut da :P

Skriv en ny kommentar

hits